MKB Doorstart feestelijk gelanceerd

PERSBERICHT MKB DOORSTART 7 MAART 2014

Gelijktijdig met de opening van de Ondernemerspleinen in Almere en Lelystad is ook MKB Doorstart gelanceerd: dé portal voor ondernemingen die in de kern gezond zijn maar tijdelijk in (financiele) problemen zijn gekomen.
De initiatiefnemers vonden in Minister-president Rutte een willig oor: Jacqueline Zuidweg en Jannie van den Berg informeerden hem over het initiatief dat een positief effect moet hebben op het behoud van arbeidsplaatsen. Daarmee draagt MKB Doorstart bij aan het herstel van de economie, die volgens de berichten van het CBS eerder in de week, nu definitief is ingezet.

Wie meer wil weten over MKB Doorstart, kan terecht op www.mkbdoorstart.nl. De portal richt zich in eerste instantie op Flevoland. Ondernemers uit deze provincie die direct hulp willen, kunnen zich melden via de site.

2014-03-07-start-mkbdoorstart-rutteJannie van den Berg, Jacqueline Zuidweg en Minister-president Mark Rutte spreken over MKB Doorstart bij de lancering op 7 maart 2014.